Tukiväylät

Kurssilla on vertaistukeen perustuva keskustelukanava, jonka lisäksi tammikuun puolesta välistä lähtien kaikilla kurssilaisilla on mahdollisuus ohjaukseen Helsingin yliopiston kumpulan kampuksella.

Keskustelukanava

Kurssilla on käytössä Telegram-keskusteluhuone. Suosittelemme, että käytät tukikanavaa joko Telegramin selaimessa toimivalla versiolla tai Telegrammin työpöytäohjelmalla.

Pääset kanavalle tästä linkistä: https://t.me/ohjelmointi_s19 . Pääset Telegrammin selaimessa toimivaan versioon täältä: https://web.telegram.org .

Kanavan osallistujat ovat kanssaopiskelijoita sekä vapaaehtoisia ohjaajia. Kanavan toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Autathan muita myös vastavuoroisesti.

Jos kysyt kanavalta apua ohjelmointitehtävään, voit liittää kysymykseesi myös ohjelmasi lähdekoodin. Valitse Netbeanssista "TMC" -> "Send code to TMC Pastebin" ja valitse avautuvasta ikkunasta "Send". Tämän jälkeen saat linkin koodiisi, jonka voit jakaa keskustelukanavalla apupyynnön yhteydessä.

Pajaohjaus

Kurssilla on mahdollisuus saada hyvää ohjelmointiseuraa sekä saada apua tehtäviin, ohjelmointiin ja teknisiin ongelmiin tulemalla kurssin pajaan! Paja sijaitsee Helsingin yliopiston kumpulan kampuksella olevassa Exactum-rakennuksessa. Kaikki ovat tervetulleita pajaan!

Katso Exactum-rakennuksen tarkempi sijainti seuraavasta linkistä: https://www.google.com/maps?hl=en&q=Exactum,+Kumpula+Campus,+Pietari+Kalmin+katu+5,+00560+Helsinki

Loppusyksyn 2019 pajaohjausajat (luokka BK107):

  • Tiistaisin 12-18
  • Keskiviikkoisin 12-16
  • Torstaisin 14-18
  • Perjantaisin 12-14

Vuoden viimeinen pajaohjaus on 18.12.

Huomaathan, että ajat saattavat muuttua syksyn aikana. Ylläolevaa listaa päivitetään, jos ajat sattuvat muuttumaan. Kannattaa tarkistaa tätä listaa säännöllisesti.

Exactum-rakennuksen aulassa olevasta infonäytöstä löytää salin tarkemman sijainnin. Voit myös kysyä salin sijaintia aulan vahtimestareilta sekä kampuksen henkilökunnalta ja opiskelijoilta.